Productieplanning voor de e-boeken

Deze reeks handige e-boeken voor de reisbranche bevat de beste reisproducten van Schotland en helpt u met het plannen van vakanties die, voor elk budget, met kop en schouders boven de verwachtingen van uw klanten zullen uittorenen!

Ontdek de praktische informatie, inspiratie voor vakantie-ervaringen en uitgelichte exploitanten, opdat u vakanties in Schotland kunt samenstellen, waarvan zelfst de meest kritische klanten van onder de indruk zullen zijn.

We hebben opties toegevoegd die voor een divers pallet aan klanten, zoals stelletjes, families, schoolvakanties en bedrijfsuitjes, leuk zullen zijn. Deze zijn allemaal voorzien van prachtige afbeeldingen om men een echt goed beeld van een bezoek aan Schotland te geven.

block-image

Schotland

We zijn als land zo levendig en avontuurlijk dat we nooit twee keer hetzelfde Schotland zijn. Daarom komen onze bezoekers ook herhaaldelijk terug!

Uw klanten kunnen in onze steden en in onze prachtige natuur, of zelfs op een van onze mystieke en oeroude eilanden, ongelofelijke en unieke ervaringen opdoen. Elke dag van het jaar is er wel een optreden, cultureel evenement of een weekendlang festival, waar er alles van traditionele muziek tot mountainbiken en van Highland games tot golf wordt gevierd.

block-image

Geschiedenis en Cultuur

Schotland heeft een ongelofelijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat; van de oude Picten, de Romeinse veroveraars en de Vikingen tot gevallen vorsten, nobele Hooglanders en heel veel meer!

Bezoekers kunnen tegenwoordig nog steeds veel overblijfselen van onze geschiedenis zien; van de mysterieuze staande stenen tot de ontzagwekkende kastelen en van de fascinerende tentoonstellingen tot de interactieve exhibities. Stel met een van onze (auto)routes, die het hele land doorkruisen, een programma voor uw klanten samen of bekijk het scala aan producten om de traditionele cultuur en verhalen van Schotland echt te mogen ervaren.

 

block-image

Natuur en Omgeving

Het adembenemend landschap van Schotland heeft, met zijn torenhoge bergen, schitterende lochs, dichtbegroeid Caledonisch bos, en kilometers aan gouden stranden, zijn eigen speciale uniciteit.

De regio’s hebben hun eigen, uniek landschap om te ontdekken, en elk seizoen heeft zijn eigen magische hoogtepunten die het land prachtig tot leven laten komen. Uw klanten kunnen in de winter van de met sneeuw bedekte bergen, in de lente van de lammetjes en kleurrijke bloemen in bloei, in de zomer van het prachtig groene uitzicht en in de herfst van de adembenemde oranje, rode en gouden tinten, die het land sieren, genieten.

block-image

Film en Literatuur

Onze adembenemde tv- en filmlocaties kunnen u helpen om een inspirerende reis naar Schotland samen te stellen, waarbij men een paar van de meest iconische en mooiste plekken in het hele land in zich op kan nemen.

Dit thema is ook een uitgelezen kans om uw klanten d.m.v. een specifiek programma, zoals rond een populaire tv-serie als Outlander, in de voetsporen van hun favoriete personage te laten treden. Het is ook mogelijk om een paar van deze plekken als onderdeel van een grotere reis in te bouwen.

block-image

Eten en Drinken

Schotland is echt een paradijs voor fijnproevers, waarbij bezoekers hun tanden in ons voedsel van wereldklasse kunnen zetten!

Hoewel men hoofdzakelijk voor het landschap, de geschiedenis en de cultuur komt, maakt ons heerlijk eten en drinken hun reis net iets meer bijzonder. Uw klanten kunnen vorstelijk van de beste Schotse gerechten én van onze vele ongelofelijke eetgelegenheden genieten. We hebben zo bijv. restaurants met Michelinsterren en heerlijke foodie-ervaringen.

block-image

Vakanties en Uitjes

Uw klanten kunnen van elk soort vakantie naar wens in Schotland genieten. Een reis kan voor een gezin met opa en oma worden samengesteld, naar een paradijselijk eiland gaan, of wat luxe en decadentie bevatten!

Schotland kent een diversiteit aan intrigerende en historische bezienswaardigheden, prachtige gebieden en autoroutes, waarbij er een overvloed aan avontuurlijke activiteiten en gastvrije maar toch kosmopolitische steden zijn. Dit allemaal in een compact land dat qua vervoer uitstekende verbindingen heeft en erg gemakkelijk is om te verkennen. Laat ons u met de verschillende soorten vakanties inspireren.